jueves, 24 de mayo de 2007

CIBERP@IS

Per començar volia dir que no savia que en Ciberp@is es parlava de les noticies relacionades amb les Noves tecnologies.

Jo, com molta gent, només utilitzem el buscador Google, que d’altra banda és el més utilitzat de tots els que hi han però, el que no savia és que hi han moltíssims buscadors més com són: Shoomo, Altavista, Noxtrum…

L’article del escaparate, ens demostra cóm les N.T. avancen en el nostre temps creant aparells fascinants que si bé no sé com funcionen, si que els conec encara que siga d’oides.

També crec que sé el que és el buscador de blogs Agregax. Pense que deu ser un tipus de buscador que et deu buscar els blogs segons el tema que vulgues trobar. Un tipus com el
Greg@ri però, una mica més sofisticat no?

Un article que no he entés massa bé es el de Björk i el Reactable que utilitza en els seus concerts. Sé que és un instrument electrònic però, no explica el seu funcionament per el que no em faig la ídea de cóm deu funcionar.

El tema del “Software libre”, supong que ho entendrà tothom ja que és un tema que s’ha tractat en clase i inclús hem escrit algun article en el nostre blog.

Una altra cosa que no entenc és l’article que parla de “internet de las cosas”, ja que no s’explica molt bé el que vol dir aquest concepte. Almenys jo no ho he entés.

No era conscient tampoc de la gran lluita que hi ha entre els buscadors, tant en els mòbils com en els ordenadors. Com a dada important que aclareix aquesta competència puc dir que el buscador Exalead aspira a tindre un 3% del mercat de buscadors, pareix poc però, és ni més ni menys que 3000 milions de dòlars.

Ara també sé per què hem treballat amb el Ciberpaís d’aquesta data (17 de Maig), perquè és el dia de Internet, cosa que desconeixia per complet.


Per últim volia dir que he pegat una ullada per altres blogs per veure si els companys tenen un coneixement paregut al meu sobre les Noves Tecnologies i he pogut comprobar que tots savem utilitzar l’ordinador, savem buscar en internet… però, que hi han milers de coses importants i interessants que desconeixem per complet. Pense que necesitem temps, almenys jo m’he iniciat en les N.T. fa molt poquet de temps i com en tot es necessita un procés d’adaptació que espere no siga massa llarg perquè el temps corre i les N.T. no esperen ningú.


No hay comentarios: