jueves, 31 de mayo de 2007

CASO ALLISON STOKKE

LA MALA UTILITZACIÓ DE LA INTERNET.

Aquests dies hem pogut veure en la televisió cóm una xiqueta americana de 18 anys que practica l'esport de salt amb pèrtiga es convertia en la nova estrel·la d'Internet. Algun desaprensiu ha penjat en Internet el video d'aquesta xica fent una competició d'aquesta modalitat i també altres documents on surt Allison estudiant o fent coses de la seva vida quotidiana.
Com és normal, Allison ni es va enterar fins que alguns amics li van comunicar que en Internet hi havia un video d'ella i el pitjor és que estava també en pàgines de contingut pornogràfic on es feien comentaris obscens cap a ella.

No hi ha dubte de la importància que té la Internet en la nostra societat i la gran quantitat d'informació que tenim al nostre abast gràcies a ella , però és en aquests casos on es tindria que millorar. La lliure informació i la facilitat que tenim per penjar arxius en la red de vegades angoixa una mica.
Per lo menys, la justícia tindria que actuar en aquests casos on es falta a la intimitat de persones que sense el seu consentiment estan en la red. A més faltant al seu honor i a la seva dignitat.

S'ha de lluitar contra aquestos actes que només contribueixen a embrutar el nom de la Internet i no ajudar als mitjos de comunicació, sobretot la televisió, a que només parlen de la Internet quan passen cassos com aquest.

Com podeu observar no adjunte el vídeo d' Allisson Stokke perquè em pareix que estic contribuint amb els causants d'aquest cas a perjudicar a la pobre Allisson. De totes formes, si teniu curiositat per veure'l només teniu que entrar en YouTube i ficar el seu nom.


No hay comentarios: